Tetra Tech виграла $85 млн контракт на підвищення енергобезпеки України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tetra Tech виграла $85 млн контракт на підвищення енергобезпеки України

Фондовий ринок
385
Великий світовий постачальник консалтингових та інженерних послуг Tetra Tech, Inc. (NASDAQ: TTEK) оголосив про отримання контракту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на $85 млн для підвищення енергетичної безпеки в Україні.
“Tetra Tech забезпечить технічні послуги для підтримки інвестицій в енергетику в приватному секторі, збільшення генерації з відновлюваних джерел енергії (ВДЕ), надійної і доступної енергії для всіх українців”, – йдеться в повідомленні американської компанії.
Tetra Tech уточнює, що конкретні завдання включають в себе розробку моделей енергетичного ринку для створення конкуренції, завершення попередніх техніко-економічних оцінок ВДЕ і розробки креативних механізмів фінансового стимулювання для сприяння приватним інвестиціям в ВДЕ.
Передбачається, що Tetra Tech також буде співпрацювати з місцевими організаціями в реалізації програми з розвитку інституційного потенціалу України, заохочення відповідальності за результати і забезпечення стійкості реформ.

Довідка Finance.ua:

  • Tetra Tech надає консалтингові та інженерні послуги глобальним комерційним і державним клієнтам в сфері водопостачання, навколишнього середовища, інфраструктури, управління ресурсами, енергетики і міжнародного розвитку.
  • У компанії – близько 17 тис. працівників. Її виручка в 2017 фінансовому році склала $2,8 млрд.
  • Tetra Tech в 2018 році вже отримала контракти USAID на $22 млн в Мадагаскарі і $32 млн в Уганді, а в 2017-му – на $57 млн ​​в Пакистані.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас