Консалтингова компанія Atos купує розробника ПЗ Syntel за $3,4 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Консалтингова компанія Atos купує розробника ПЗ Syntel за $3,4 млрд

Фондовий ринок
271
Французька консалтингова компанія Atos оголосила про досягнення домовленості про купівлю американської компанії Syntel, зайнятої в сфері надання IT-послуг.
Atos викупить понад 50% акцій Syntel за ціною в $41, що на 14% перевищує їх середню вартість за останні 30 торгових днів. За них французька компанія заплатить $3,4 млрд. З урахуванням боргів Syntel сума операції складе $3,57 млрд. Сторони сподіваються закрити угоду до кінця року.
Syntel базується в США, а її найбільшими клієнтами є American Express, State Street Bank і FedEx Corp. Саме заради них і розширення своєї присутності на американському ринку Atos і зважилася на цю угоду.
При цьому вісім місяців тому французька технологічна компанія вже намагалася придбати Gemalto, яка забезпечує цифрові платежі для банків та інших фінансових інститутів.

Довідка Finance.ua:

  • Atos – французька корпорація, що спеціалізується на ІТ-консалтингу, системній інтеграції, аутсорсингу бізнес-процесів, виробництві серверів.
  • Компанія Atos працює в усьому світі під брендами Atos, Atos Consulting, Atos Healthcare, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify і Worldline.
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас