Польське держагентство викупило у Тарути Gdansk Shipyard і GSG Towers — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польське держагентство викупило у Тарути Gdansk Shipyard і GSG Towers

Фондовий ринок
315
Польське агентство розвитку промисловості (ARP S.A.) викупило у Gdansk Shipyard Group Sp. z o.o., контрольованої українським народним депутатом Сергієм Тарутою, 81,05% акцій суднобудівного заводу Gdansk Shipyard S.A. і 50% виробника веж для вітроелектростанцій GSG Towers Sp. z o.o.
Як йдеться в повідомленні агентства в п’ятницю, з урахуванням раніше належних йому 18,95% Gdansk Shipyard і 50% GSG Towers ARP отримало повний контроль над двома підприємствами.
“Через рік складних переговорів нам вдалося отримати прийнятні умови, що відображають вартість обох компаній”, – наводиться в релізі коментар в.о. президента ARP Анджея Кенсбока (Andrzej Kensbok).
За його словами, в найближчих планах – оперативні заходи щодо реалізації бізнес-плану відновлення потенціалу та конкурентоспроможності об’єктів, використовуючи поточну сприятливу кон’юнктуру в суднобудуванні і вітроенергетики, особливо в морському секторі.
У повідомленні вказується, що український інвестор, відповідно до підписаної в кінці березня 2018 року угоди, вже надав оперативний контроль польському акціонеру.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас