Київрада не змогла збільшити статутний капітал "Київтеплоенерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада не змогла збільшити статутний капітал "Київтеплоенерго"

Фондовий ринок
204
Київська міська рада не змогла збільшити статутний капітал КП “Київтеплоенерго” до 2 млрд грн з 1,2 млрд грн.
За відповідне рішення проголосувало 55 депутатів.
“Ми підготували документ, щоб (в статутному капіталі – ред.) були 2 млрд грн, тому що вони необхідні для роботи підприємства … Це рішення не про “живі” гроші, але без нього не може бути мови про “живі” гроші. Сьогодні, щоб поставити підприємство на ноги, необхідно вкладати кошти. Грошей на виконання всіх ремонтів недостатньо”, – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв під час обговорення питання на засіданні Київради в четвер.
За його словами, ці кошти необхідні для виплати зарплат, закупівлі техніки, матеріалів, обладнання, розрахунків за електроенергію.
П.Пантелєєв повідомив, що частина раніше виділених грошей була витрачена на закупівлю теплової енергії з ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 (350 млн грн), закупівлю матеріалів і обладнання (12 млн грн), оплату праці (108 млн грн), а також на витрати з надання послуг (41 млн грн).
“Ситуація дуже напружена, дуже багато пошкоджень (тепломереж – ред.), їх кількість збільшується в порівнянні з попереднім роком. Ми шукаємо всі можливості, щоб якісно підготуватися до опалювального сезону”, – заявив П.Пантелєєв.

Довідка Finance.ua

  • 19 липня НКРЕКП ухвалила тарифи на виробництво електричної і теплової енергії для “Київтеплоенерго”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас