Стало відомо, хто стане новим президентом компанії "Київстар" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, хто стане новим президентом компанії "Київстар"

Фондовий ринок
1703
Олександр Комаров, виконавчий директор Beeline Казахстан, на додачу до своїх поточних обов’язків тимчасово виконуватиме обов’язки виконавчого директора найбільшого українського оператора мобільного зв’язку “Київстар”.
Про це йдеться в повідомленні в четвер групи VEON, до якої входять ці компанії.
“Петро Чернишов, який раніше очолював бізнес-одиницю “Євразія” і обіймав посаду президента “Київстар” в Україні, вирішив покинути групу”, – йдеться в документі.
Згідно з ним, ці зміни разом з низкою інших кадрових призначень здійснено в рамках подальшого спрощення операційної моделі групи.
“Група провела масштабний перегляд принципів управління та створення ефективної структури штаб-квартири з метою підтримки операційних компаній на ринках, що розвиваються”, – йдеться в релізі.
У ньому вказується, що для посилення фокусу VEON на ринках, що розвиваються, було прийнято рішення про створення спрощеної горизонтальної структури, в якій всі операційні компанії VEON будуть в підпорядкуванні Головного операційного директора групи. На цю посаду призначений Шелль Мортен Йонсен, який з березня 2018 року обіймав її тимчасово, а прийшов в VEON в 2016 році з посади керівника Telenor Europe і відповідав за розвиток бізнес одиниці “основних ринків” групи.

Довідка Finance.ua:

  • О.Комаров у липні 2013 року отримав запрошення з Казахстану від компанії Beeline і був призначений головним комерційним директором, а з січня 2016 очолив компанію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас