Затверджено порядок визначення додумов для "малої" приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Затверджено порядок визначення додумов для "малої" приватизації

Казна та Політика
256
Кабінет Міністрів затвердив порядок визначення додаткових умов продажу об’єктів “малої” приватизації, дозволивши застосовувати такі умови тільки при продажу контрольного пакета акцій (понад 50%), свідчить пояснювальна записка до проекту постанови.
Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в середу.
Порядком уточнюється, що для продажу об’єктів “малої” приватизації зі стартовою ціною нижче ніж 50 млн грн додаткові умови не застосовуються, якщо це не передбачено законом про приватизацію, йдеться в пояснювальній записці.
Згідно з проектом постанови, який також знаходиться в розпорядженні агентства, серед додаткових умов, зокрема, можуть бути виставлені вимоги зберегти профіль діяльності підприємства, визначити інвестиції в будівництво або капітальний ремонт, погасити борги із зарплати, забезпечити гарантії працівників, згідно з трудовим законодавством.
“На даний момент ситуація з “малою” приватизацією дуже проста: Фонд державного майна повинен укласти з авторизованими майданчиками контракт і почати вводити активи в систему. Коли він це зробить, я не можу відповісти, тому що ФДМ знаходить багато причин, чому це зробити неможливо. Але сподіваюся, що вдасться їх переконати”, – прокоментував агентству перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас