Райффайзен Банк Аваль став партнером Київського міжнародного економічного форуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль став партнером Київського міжнародного економічного форуму

Особисті фінанси
40
Київ. 18 липня. — Райффайзен Банк Аваль та Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), одна з головних бізнес-подій України, оголосили про партнерство у рамках п’ятого ювілейного Форуму.
«Цілі нашого банку та КМЕФ схожі в тому, що ми прагнемо розвиватись та розвивати економіку України шляхом втілення інновацій, пошуку та використання нових можливостей. Ми беремо участь у Форумі також для того, щоб висловити своє бачення першочергових змін, які банківській системі необхідно запроваджувати сьогодні, щоб не втратити можливості завтра», — коментує голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук.
«КМЕФ — це комунікаційна платформа для лідерів бізнесу, влади, суспільства та міжнародної експертної спільноти, яка визначає найефективніший шлях розвитку України. Група Райффайзен є одним з лідерів банківської системи в Україні та у світі, її керівники нададуть дискусіям Форуму глибоку компетенцію в цій сфері», — зазначив Юрій Пивоваров, голова оргкомітету КМЕФ.
КМЕФ 2018 збере у Києві економістів зі світовим ім’ям, відомих бізнесменів, інвесторів та візіонерів. Ключовою темою Форуму стане майбутнє країн у високотехнологічному світі. Тому підвищену увагу на заході буде приділено найновітнішим технологіям. Експерти з різних сфер діяльності нададуть свої прогнози щодо того, як штучний інтелект, роботизація, блокчейн та інші технології вплинуть на бізнес і суспільство. Тема реалізованих бізнесових хай-тек-проектів також перебуватиме в центрі уваги форуму — їй буде присвячено виставкову зону площею понад 1000 кв. м.
Крім того, на учасників КМЕФ чекають дискусії про розвиток економіки, промисловості, фінансової системи та освіти. Серед тем панельних дискусій — покращення інвестиційного клімату в країні, розвиток експорту від сировини до продуктів із доданою вартістю, стратегії інклюзивного зростання, майбутнє агробізнесу тощо.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас