Долар продовжує дорожчати до євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар продовжує дорожчати до євро

Валюта
525
Курс долара США до євро продовжує зростати в середу: оптимізм інвесторів щодо американської економіки, підтриманий напередодні заявами голови Федеральної резервної системи (ФРС) Джерома Пауелла, зберігається.
Виступаючи в банківському комітеті Сенату у вівторок, Дж.Пауелл зазначив, що економічний підйом у США є стійким, безробіття близьке до 18-річного мінімуму, а інфляція знаходиться близько 2%-ного цільового показника Федрезерву.
Федеральний комітет з відкритих ринків (FOMC) упевнений, що “на сьогоднішній день найкращим варіантом дій є поступове збільшення процентної ставки за федеральними кредитними коштами”, заявив голова ФРС.
“Оптимістичний тон заяв Дж.Пауелла дозволяє припустити, що невизначеність щодо наслідків торговельної політики США не перешкодить Федрезерву продовжити підвищення ставки”, – цитує MarketWatch аналітика з американських ринків Capital Economics Ендрю Хантера.
Курс долара дещо скоротив підйом щодо євро після виходу статданих щодо економіки США.
Пара євро/долар торгується на рівні $1,1630 у порівнянні з $1,1661 на закриття попередньої сесії. До публікації даних з ринку житла курс євро опускався до $1,1611.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас