Онлайн-кредит за лічені хвилини, тепер до 20 000 грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн-кредит за лічені хвилини, тепер до 20 000 грн

Кредит&Депозит
386
Сервіс онлайн-кредитування Credit365 оголосив про збільшення кредитного ліміту вдвічі. Тепер клієнти зможуть отримати кредит на рівні з банківськими – до 20 000 грн.
Онлайн-кредитування – одне з особливостей технологічної ери, коли потреби можуть бути задоволені протягом декількох хвилин. Стало невигідним та незручним чекати днями підтвердження кредиту, адже швидкоплинному світові потрібні швидкі рішення.
Які ж переваги онлайн-кредитування? Вам не потрібні поручителі, довідки про доходи та місце роботи. Інтернет та картка будь-якого українського банку – ваш квиток до необхідної суми.
Credit365 уже близько 5 років працює у сфері небанківського кредитування, пропонуючи доступні рішення для різних потреб. Прислухатися до руху часу та зміни рівня потреб людей – одна з цінностей компанії, тому рішення підняти кредитний ліміт до 20 000 було реалізовано без сумнівів та перешкод. Підвищення кредитного ліміту ніяк не вплине на швидкість та відсоткову ставку – ви так само отримуєте гроші на свою картку протягом 15 хвилин, а ставка лишається на рівні від 0,8% на день.
Крім збільшення кредитних можливостей та швидкості надання послуг Credit365 пропонує:
•відтермінування (продовження) терміну погашення кредиту та відсутність комісії при достроковій оплаті
•захист ваших даних та всіх проведених операцій
•отримання послуги з будь-якої точки країни
Світ змінюється, потреби зростають, а з ними і послуги, які задовольняють ці потреби. Credit365 працює для того, аби ваші мрії здійснювалися миттєво і без проблем. Отримуйте кредити до 20 000 грн за 15 хвилин та не відкладайте здійснення своїх мрій!
Контакти:
Тел.: 0-800-210-365 (безкоштовна гаряча лінія)
Оформити заявку на кредит: www.credit365.ua
Почитати відгуки: www.facebook.com/Credit365.ua
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас