Андрій Довбенко: юридична фірма Evris готується до змін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Андрій Довбенко: юридична фірма Evris готується до змін

Світ
761
Минув рік з моменту гучного ребрендингу і запуску юридичної фірми Evris. За цей час компанія здивувала ринок не тільки вражаючим візуальним рішенням і підтримкою важливих освітніх ініціатив, а й серйозними професійними досягненнями. Команду зірок зібрав юрист Андрій Довбенко.
За результатами всеукраїнського дослідження PLS Top Teams 2017 юридична фірма Evris потрапила до Золотої ліги юридичних фірм України. У фокусі дослідження були досягнення, кейси та інновації юридичних фірм та їхніх окремих представників. Компанія і її юристи – Андрій Довбенко, Сергій Бенедисюк, Ігор Кравцов – були рекомендовані щорічним аналітичним дослідженням ринку юридичних послуг The Legal 500 EMEA 2018 в категоріях Commercial, Corporate and M&A і Dispute Resolution. А фірма Evris стала переможцем «Юридичної премії 2018» в номінації «Юридична фірма – прорив року».
«Фірма справді стала проривом: про її успішні кейси кажуть колеги і клієнти. Evris успішно представляє інтереси в українських і міжнародних судах найбільших корпорацій України», – підкреслив Андрій Довбенко. Серед них – банк ПУМБ, EastOne Group, WOG та інші.
У березні 2018 року фірма Evris виступила співорганізатором освітнього фестивалю T-Student. Фахівці компанії, спільно з Лігою студентів Асоціації правників України, створили унікальну платформу, в рамках якої майбутні юристи отримали можливість доповнити свої знання в галузі юриспруденції навичками сучасних менеджерів і управлінців.
З кінця весни ходять чутки про певну реструктуризацію бізнес-процесів компанії. Керуючий партнер Evris Андрій Довбенко обережно підтверджує домисли: «Справді, ми зараз стоїмо на порозі великих змін. Якраз розробляємо концепцію. І як тільки узгодимо останні деталі – оголосимо про новації публічно».
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас