Президент "Київстару" покидає компанію - джерело — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент "Київстару" покидає компанію - джерело

Фондовий ринок
1207
Президент найбільшого мобільного оператора компанії “Київстар” Петро Чернишов йде у відставку.
Про це повідомило інформоване джерело на українському телеком-ринку.
Згідно з даними, наданими компанією Агентству з розвитку інфраструктури фондового ринку, П.Чернишов був переобраний на посаду президента “Київстар” з 14 липня 2017 року по 13 липня 2018 року.
Раніше, П.Чернишов вже повідомляв журналістам про швидке закінчення його контракту в якості глави “Київстару”, однак подальші плани (свої і компанії) не прокоментував.
Голова телекомунікаційної палати України Тетяна Попова відзначає, що закінчення роботи П.Чернишова в “Київстарі” швидше за все не означає того, що він покине групу Veon.
“Адже він не тільки президент “Київстару”, але також відповідає за кілька інших регіонів холдингу. Можливо, ми побачимо розділення посад”, – зазначила вона.
На місце П.Чернишова може бути призначений генеральний директор Beeline в Казахстані Олександр Комаров.
Як повідомлялося, П.Чернишов був призначений на посаду президента компанії в червні 2014 року замість засновника і беззмінного керівника Ігоря Литовченка. Раніше керував компанією Carlsberg в Україні.
14 червня 2018 року загальні збори акціонерів “Київстару” прийняли рішення про призначення на посаду голови наглядової ради компанії фінансового директора групи VEON Тронда Едегорда Вестлі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас