Безготівковий Одеський міжнародний кінофестиваль: як це працює — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безготівковий Одеський міжнародний кінофестиваль: як це працює

Фондовий ринок
288
Цього року ОМКФ вперше став територією безготівкових розрахунків. Сьогодні шостий день заходу й ми з’ясували, як все працює та наскільки комфортно гостям фестивалю без готівки.
Безготівковий Одеський міжнародний кінофестиваль: як це працює
З 13 по 21 липня в Одесі проходить дев’ятий Одеський міжнародний кінофестиваль, один із найбільш масштабних глядацьких кінофестивалів східної Європи.
Організатори планують, що цього року захід відвідають близько 60 тисяч глядачів та більше 1000 професійних кіномайстрів. І вперше, завдяки партнерству з ТАСКОМБАНКОМ, гості фестивалю можуть прийти сюди без готівки. Адже цього року ОМКФ став територією безготівкових платежів. На локаціях кінофестивалю можна розраховуватися тільки картками або пристроями з NFC на терміналах. Ми з’ясували, наскільки зручно все облаштовано і як все працює.
Традиційно ОМКФ проходить на кількох локаціях: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного — Фестивальна площа, кінотеатр «Родина», Зелений театр, фестивальний клуб «Калетон» та Пале Рояль. За напої та їжу тут можна розрахуватися тільки безготівково. До оплати приймаються картки різних платіжних систем, випущені будь-яким банком світу, а також NFC-пристрої. Торгові точки фестивалю облаштовані безконтактними POS-терміналами ТАСКОМБАНКУ.
Безготівковий Одеський міжнародний кінофестиваль: як це працює
Щоб забезпечити всіх гостей ОМКФ платіжними інструментами, спеціально для заходу була випущена фестивальна картка OIFF Card, яка є спільним продуктом ТАСКОМБАНКУ й Mastercard, її можна оформити прямо на локаціях ОМКФ. OIFF Card — це передплачена картка з можливістю безконтактних платежів, яку можна використовувати також після завершення фестивалю, до картки додається детальна інструкція. Головна перевага цього «пластику» — знижки до 10 % та більше від партнерів фестивалю, в зоні фудкорту на Фестивальній площі, а також у білетних касах.
Активувати картку можна одразу при отриманні, в цьому гостям допоможуть промоутери Банку. Або активувати її самостійно на сайті кінофестивалю, в терміналах самообслуговування ТАСКОМБАНКУ на фестивальних локаціях, а також за номером телефону гарячої лінії Банку. Поповнити картку можна готівкою в терміналах самообслуговування в зоні акредитації у Фестивальному палаці, на Фестивальній площі, в квиткових касах фестивальних локацій, а також за допомогою безготівкового переказу з картки на картку на сайті ТАСКОМБАНКУ.
Безготівковий Одеський міжнародний кінофестиваль: як це працює
Також поціновувачі інноваційних рішень зможуть протестувати новий спосіб оплати – за допомогою QR-коду через чат-бот. Це перше подібне рішення в Україні, що дозволяє здійснювати оплати через Telegram-бот з використанням цифрового гаманця Masterpass. В основу платіжного функціоналу покладено технологію Mastercard QR, що дозволяє розраховуватися через динамічний QR-код.
Безготівковий Одеський міжнародний кінофестиваль: як це працює
Для здійснення покупки користувач у боті сканує QR-код у торговельній точці, вибирає необхідну картку в Masterpass і підтверджує оплату. Партнерами в реалізації рішення стали ТАСКОМБАНК, Mastercard і провайдер «Хмарка». Протестувати новий платіжний спосіб можна буде в QR-кафе на фестивалі, оплативши їжу зі знижкою 50%.
Зручного всім кешлесу й приємного перегляду інтелектуального кіно!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас