Україна втричі збільшить виробництво ракет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна втричі збільшить виробництво ракет

Казна та Політика
1166
З метою поліпшення виробництва ракетної зброї для українських підприємств закуплено новітні технологічні лінії зарубіжних виробників, що дозволить збільшити обсяги виробництва втричі.
Про це під час візиту на державне підприємство Візар в понеділок, 16 липня, сказав секретар РНБО Олександр Турчинов, передає прес-служба відомства.
РНБО ставить перед ОПК завдання щодо створення нових перспективних ракетних систем. Мова йде насамперед про ракети, які будуть забезпечувати надійну протиповітряну оборону нашої країни, і це пріоритет, над яким сьогодні буде працювати ДП Візар та інші провідні оборонні підприємства України”, – заявив він.
Як повідомляється, керівництво підприємства продемонструвало Турчинову нове сучасне обладнання для виробництва сучасних ракетних систем.
“Програма технологічного переозброєння підприємств ОПК активно реалізується в поточному році, і, що важливо, нові сучасні верстати були закуплені заводом за прямими контрактами на виконання рішення РНБО про лібералізацію зовнішньоекономічної діяльності оборонно-промислового комплексу”, – підкреслив голова РНБО.
За його словами, згідно з цим рішенням, українські підприємства можуть закуповувати за кордоном технічне обладнання і необхідні комплектуючі для виробництва потужної сучасної зброї без посередницької монополії державних спецекспортерів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас