Гройсман повідомив, скільки мільйонів щоденно дає Україні боротьба з контрабандою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман повідомив, скільки мільйонів щоденно дає Україні боротьба з контрабандою

Казна та Політика
708
Запроваджені Урядом заходи по боротьбі з контрабандою та тіньовими схемами на кордоні збільшили щоденні надходження платежів на 70-80 млн грн.
Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
За його словами, завдяки запровадженню нової стратегії боротьби з контрабандою, за підсумками року український бюджет отримає додатково 2-2,4 мільярди гривень щомісяця.
«Контрабандисти, які є достатньо організованими, вони не сидять і не чекають, що ми десь щось попустимо. Вони придумують нові схеми. Відбувається відповідне зрощення з різних структур. Це не тільки питання про контрабанду. У нас є достатньо сьогодні напрямків, по яких ми можемо сьогодні підвищувати ефективність і надходження до бюджету. Кошти належать громадянам України. Це заробітна плата, це пенсії, це нові дороги, це нові лікарні, це все те, що належить українському народу», – сказав Володимир Гройсман.
Прем’єр-міністр висловив упевненість, що об’єднання різних структур та органів влади під егідою боротьби із тіньовими оборудками дасть відчутне поповнення держбюджету.
Також прем’єр відмітив, що ключовим методом боротьби із контрабандою стало посилення відповідальності самих митників, а також надання силам і структурам Міністерства внутрішніх справ права проводити аналітичну роботу і працювати з базами даних.
За матеріалами:
Урядовий портал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас