Cartier Richemont планує відстежувати діаманти через блокчейн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cartier Richemont планує відстежувати діаманти через блокчейн

Технології&Авто
93
Richemont, швейцарський гігант з продажу предметів розкоші, який володіє Cartier, хоче використовувати блокчейн для забезпечення прозорості в ланцюжку поставок.
Джин Кею, відомий економіст і ад’юнкт-професор Лондонської школи економіки (LSE), заявила під час виступу на заході в четвер, що компанія прагне використовувати блокчейн для контролю всіх паралельних ринків: “Як материнська компанія Cartier, ми [Richemont] нещодавно вирішили почати використовувати блокчейн, щоб простежити походження алмазів, інших дорогоцінних каменів і золота на шляху від шахти до фабрики. Для всіх товарів, які ми продаємо, ми також сподіваємося використовувати блокчейн, щоб відстежувати джерела їх походження і підтвердити їх автентичність”.
Під час свого виступу Джин також обговорила свої академічні інтереси і причини для переходу компанії в блокчейн-індустрію, додавши, що Richemont звернулася до китайського блокчейн-проекту Ultrain в якості радника, який надасть свій досвід в галузі макроекономіки.
Джин стверджувала, що блокчейн-проекти часто намагаються експериментувати і будувати грошово-кредитну політику з нуля, не вивчаючи наукові дослідження, що існують у цій галузі.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас