Шведський стартап Einride представив безпілотний електролісовоз T-Log (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шведський стартап Einride представив безпілотний електролісовоз T-Log (відео)

Технології&Авто
827
Після автономної електровантажівки T-Pod шведський стартап Einride представив свою другу модель T-Log, якою став автономний електричний лісовоз.
Ця модель потужніша за попередника, має спеціальну систему безпілотного пересування по лісових дорогах, а також позашляхову прохідність.
Електролісовоз Einride T-Log оснащений платформою з обмежувачами, стандартними для класичних лісовозів, його габарити складають 2,552х3,563х7,338 метра. Відсутність критого кузова дозволила знизити вагу і оснастити електролісовоз більш ємною батареєю на 300 квт / год (у T-Pod використовується батарея на 200 квтг), яка розрахована на запас ходу 200 км (120 миль) при завантаженні 16 тонн деревини.
У моделі Einride T-Log в принципі не передбачена кабіна для водія, а система автономного управління 3 рівня базується на апаратній платформі NVIDIA Drive. «Очима» моделі виступає система камер, радарів і лідарів, при цьому в складних випадках електромобіль може управлятися віддаленим оператором за допомогою 4G-мереж і технології Phantom Auto.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас