Litecoin отримав частку в німецькому банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Litecoin отримав частку в німецькому банку

Фондовий ринок
388
Фонд Litecoin уклав нову угоду з TokenPay Swiss AG, децентралізованим проектом на ринку платіжних послуг. Відповідно до угоди фонд Litecoin отримує 9,9% акцій, що раніше належали TokenPay, в WEG Bank AG, розташованому в Німеччині.
WEG Bank звернувся до TokenPay в грудні 2017 року, для розробки рішень в сфері нової економіки. Платформу TokenPay визнали придатною, тому що вона пов’язує криптовалютні і фіат послуги, водночас відповідаючи законодавству і всім вимогам (AML, KYC), що висуваються до німецьких банків.
TokenPay намір скористатися наявними можливостями блокчейну Litecoin, щоб максимізувати продуктивність власного блокчейну, своєї криптовалюти TPAY і децентралізованого обмінника eFin.
Незважаючи на те, що WEG Bank є традиційним фінансовим інститутом, генеральний директор Маттіас вон Хауф висловив схвалення і підтримку нового партнерства.
Чарлі Лі, керуючий директор Фонду Litecoin і засновник цієї криптовалюти так прокоментував нову угоду: “Це партнерство є величезним виграшем як для Litecoin, так і для TokenPay. Я з нетерпінням чекаю можливості інтеграції Litecoin з WEG Bank AG і послугами, які він надає. Я також дуже радий, що децентралізований обмінник eFin тепер буде підтримувати Litecoin”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас