У центрі Києва затримали домушників-іноземців за крадіжку сейфа (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У центрі Києва затримали домушників-іноземців за крадіжку сейфа (фото)

Кримінал
608
У Києві затримали іноземців за крадіжку сейфа, в якому було 200 тис. гривень.
Як повідомили в ГУ НП в Києві, правоохоронці встановили, що зловмисники приїхали в центр міста. Залишивши машини на вулиці, попрямували до елітного будинку на бульварі Лесі Українки. За допомогою магнітного ключа вони потрапили в під’їзд, а потім відкрили двері квартири на п’ятому поверсі.
У центрі Києва затримали домушників-іноземців за крадіжку сейфа (фото)
Коли зловмисники заховали викрадені речі в багажники своїх автомобілів, правоохоронці їх затримали. Це – громадяни іншої держави, 1977 і 1984 років народження.
З Mercedes старшого з чоловіків вилучили сейф з 200 тис. гривень і документи потерпілого. В Opel молодшого співучасника оперативники знайшли травматичний пістолет, зареєстрований на господаря квартири.
За інформацією оперативників, 41-річний іноземець живе в Україні більше трьох років, ніде не працює. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили універсальні магнітні ключі та різні відмички для замків. Його 34-річний спільник також останнім часом жив у столиці і працював реалізатором.
Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловікам оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У слідчих є підстави вважати, що співучасники причетні до аналогічних злочинів на території міста. В рамках розслідування кримінального провадження буде встановлено кількість злочинних епізодів підозрюваних.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас