Вишуканий подарунок? Легко з Радабанк! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вишуканий подарунок? Легко з Радабанк!

Особисті фінанси
114
Літо в розпалі і весільний сезон набирає оборотів. Пошук подарунку до весілля завжди клопітне та важке завдання, хочеться справити враження та зробити пам’ятний подарунок. Якщо банальний конвертик не входить у ваші плани – ловіть лайфхак!
Радабанк пропонує ексклюзивні монети Польського монетного двору (Mennica Polska)! Саме для вас в наявності для продажу срібна монета до дня весілля та її річниці. Такий подарунок буде оцінений будь-яким віком та займе своє місце в колекції одержувача чи стане початком чиєїсь красивої історії.
Весілля – Срібна монета в футлярі з кристалом у формі серця.
Срібна монета серії «Весілля» виготовлена із срібла 999,9 проби, номіналом 1 долар. Розмір 40,6 мм. На монеті зображенні молодята в обіймах, поруч дві золоті переплетені обручки. Монета запакована с стильний білий футляр по центру якого розташований кристал у формі серця.
Річниця весілля – срібна монета з позолотою в футлярі.
Незалежно від того золота чи срібна річниця, ця монета кращий подарунок для людей, які пронесли свою любов крізь час. Монета виготовлена із срібла 999,9 проби, розмір 38,61 мм, має оксидовану поверхню та деякі деталі малюнка покриті шаром золота.
Дізнатися ціну та переглянути весь каталог Польського монетного двору можна тут або зв’язатись с контакт-центром по телефону 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас