Роздрібні продажі Burberry в I фінкварталі не змінилися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роздрібні продажі Burberry в I фінкварталі не змінилися

Фондовий ринок
90
Роздрібні продажі британської Burberry Group Plc, одного з провідних світових виробників товарів класу “люкс”, в першому фінансовому кварталі практично не змінилися.
Як повідомляється в прес-релізі компанії, показник за 13 тижнів, що завершилися 30 червня, склав 479 млн фунтів стерлінгів ($635,3 млн) проти 478 млн фунтів за порівнянний період роком раніше. Тим часом без урахування зміни валютних курсів показник збільшився на 3%.
Зіставні продажі також підвищилися на 3%. У тому числі в Азіатсько-тихоокеанському регіоні було відзначено підвищення приблизно на 5%, при цьому в регіоні EMEIA (Європа, Близький Схід, Індія і Африка) продажі скоротилися на кілька відсотків, йдеться в повідомленні.
Burberry призначила проведення річних зборів акціонерів на 12 липня.
Звітність за перше фінансове півріччя (26 тижнів, які завершаться 29 вересня) планується опублікувати 8 листопада.
Котирування акцій Burberry знизилися на 3,2% в ході торгів в Лондоні в середу.

Довідка Finance.ua

  • Burberry, заснована в 1856 році, випускає одяг, аксесуари, парфумерію. Фірмовою відмінністю продукції компанії є “клітинка”, в якій застосовуються червоний, чорний, білий і пісочний кольори. На кінець червня в світі працювало 242 власні роздрібні магазини Burberry, 154 за ліцензією, 52 аутлети і 47 за франшизою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас