З'явилися фото першого американського локомотива для "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З'явилися фото першого американського локомотива для "Укрзалізниці"

Казна та Політика
3065
Виконуючий обов’язки голови “Укрзалізниці” Євген Кравцов показав в Америці, які локомотиви отримає Україна від компанії General Electric. Відповідні фото він виклав на своїй сторінці в Facebook, пише Сьогодні.
За його словами, партія локомотивів, яку готує американська компанія, буде найбільшою в історії України.
“Ось він, перший локомотив General Electric, виготовлений для української залізниці. Збирають його на заводі в Пенсільванії. У серпні морем він вирушить в Україну на Крюківський вагонобудівний завод. Там його доукомплектують. Це дійсно нова якість тягового рухомого складу, якого не було у нашої держави, а партія, яку нам поставить GE у співпраці з українськими підприємствами, – найбільша в незалежній Україні”, – повідомив Кравцов.

Він висловив упевненість, що 30 нових локомотивів – це тільки початок, і вже в найближчі роки “Укрзалізниця” зможе оновити весь тяговий рухомий склад.

Довідка Finance.ua

  • У лютому Україна і американська General Electric підписали угоду на мільярд доларів. General Electric Transportation поставить “Укрзалізниці” до 200 локомотивів і модернізує 75 локомотивів залізничних відомства протягом 7 років.
  • Весь проект обійдеться “Укрзалізниці” в 1 млрд доларів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас