В Україні досі не затверджені 10 місцевих бюджетів - Мінфін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні досі не затверджені 10 місцевих бюджетів - Мінфін

Казна та Політика
171
Зараз в Україні через конфлікти всередині місцевих рад та бойові дії в селах Донеччини незатвердженими залишаються 10 місцевих бюджетів на 2018 рік, з них два – міст обласного значення.
Про це йдеться в повідомленні Міністерства фінансів.
“На сьогодні через відсутність кворуму на засіданнях місцевих рад і конфлікт інтересів, а також у зв’язку з проведенням бойових дій на територіях сільських рад Донецької області залишаються незатвердженими ще 10 місцевих бюджетів, в тому числі 2 міських – міст обласного значення, 1 об’єднаної територіальної громади, 7 сільських”, – йдеться в повідомленні.
У Мінфіні відзначили, що якщо до початку нового бюджетного періоду не прийнято рішення про місцевий бюджет, виконавчий орган міської ради має право здійснювати витрати місцевого бюджету лише на цілі, визначені у рішенні про міський бюджет на попередній бюджетний період та одночасно передбачені на наступний бюджетний період, схвалені виконавчим органом місцевої ради та подані на розгляд відповідної місцевої ради. При цьому наголошується, що щомісячні бюджетні асигнування місцевого бюджету сумарно не можуть перевищувати 1/12 обсягу бюджетних призначень в бюджеті попереднього року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас