Робота банкоматів і терміналів повністю відновлена - Приватбанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота банкоматів і терміналів повністю відновлена - Приватбанк

Фондовий ринок
1512
У понеділок ввечері, 9 липня, в системі найбільшого банку України “Приватбанку” стався збій, в результаті якого не працюють банкомати і термінали. Зокрема, через збій не працюють банкомати, термінали самообслуговування, POS-термінали, а також платежі в Приват24 і Liqpay.
Як розповіли в прес-службі “Приватбанку”, збій стався через “аварію магістральних каналів зв’язку”.
“Фахівці Приватбанку в екстреному режимі проводять роботи з підключення резервних каналів зв’язку для забезпечення стабільності сервісів еквайрингу та банкоматів банку через аварію магістральних каналів зв’язку”, – зазначили в прес-службі установи.
У банку зазначають, що екстрені роботи з підключення резервних каналів зв’язку “дозволять відновити стабільність платіжних сервісів протягом години”.
Станом на 21.47 у прес-службі зазначили, що “ПриватБанк” в повному обсязі відновив стабільну роботу сервісів еквайрингу та мережі банкоматів банку.
“Всі операції з пластиковими картками проводяться в штатному режимі, платежі клієнтів виконуються згідно з графіком”, – йдеться в повідомленні.
В Приватбанку пояснили причину збою: “Аварія магістральних каналів зв’язку в кінці робочого дня 9 липня стала причиною тимчасових перебоїв у мережі POS-терміналів і банкоматів банку. Зараз фахівці Приватбанку проводять екстрені роботи з підключення резервних каналів зв’язку, що дозволить відновити стабільність платіжних сервісів протягом години”, – прокоментували причини збою в прес-службі банку.
Збій у роботі стався в Хмельницькій, Одеській, Запорізькій, Полтавській, Донецькій та Рівненській областях. Причиною стало оновлення системи безпеки Приватбанку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас