Найцікавіша крадіжка біткойнів: двоє затримані, один грабіжник все ще на волі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найцікавіша крадіжка біткойнів: двоє затримані, один грабіжник все ще на волі

Фінтех і Картки
3829
Двоє підозрюваних заарештовані, а поліція округу Санта-Клара оголосила в розшук третього грабіжника. Група нібито вкрала комп’ютер, на якому були біткойни вартістю 10 000 доларів.
За словами місцевого шерифа, в суботу сім’я з Санта-Клари найняла робітників для допомоги з переїздом. Вони домовилися про оплату за перенесення речей у вантажівку, але підозрювані після виконаної роботи стали вимагати набагато більше обумовленої суми.
Сім’я відмовилася платити більше, і підозрювані в якості «компенсації» присвоїли телевізор і комп’ютер Apple iMac.
Комп’ютер був оцінений в 3000 доларів, однак постраждалі заявили, що на жорсткому диску зберігаються біткойни на суму 10 000 доларів.
Підозрювані втекли в сірому дводверному Lexus SC400. Поліція отримала відеозапис події і ідентифікувала злочинців – 18-річну Джесіку Барахас з Сан-Хосе і 24-річного Вельбара Кінтаніллу також із Сан-Хосе.
Слідчі вирушили в будинок міс Барахас і обшукали його, але не змогли знайти вкрадених предметів. Барахас була заарештована за підозрою в пограбуванні і змові і відправлена ​​до в’язниці округу Санта-Клара.
Поліція також обшукала будинок Кінтанілли, але і там вкрадені комп’ютер і телевізор виявити не вдалося. Молодий чоловік був заарештований за підозрою в пограбуванні і порушення умовно-дострокового звільнення.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас