Skoda випустить новий бюджетний кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skoda випустить новий бюджетний кросовер

Технології&Авто
2712
Skoda планує з 2020 року випускати в Індії свій новий компактний кросовер. Чеський автовиробник хоче поліпшити свої позиції на одному з найбільших автомобільних ринків у світі.
Volkswagen Group планує інвестувати 1 млрд. євро в модернізацію свого виробництва та інфраструктури в Індії. Частину цих коштів отримає Skoda.
У Volkswagen є завод в західній Індії. Інвестиції дозволять збільшити його потужність. Там також мають побудувати новий науково-дослідний центр.
Німецький автогігант розраховує, що інвестиції в 1 млрд. євро дозволять йому збільшити його частку на індійському автомобільному ринку до 5%. Це повинно відбутися до 2025 року. Основний акцент зроблять на продажу автомобілів під брендом Skoda. Чому? Тому, що VW Group зараз почав стратегію децентралізації, згідно з якою кожен бренд, який входить до цієї групи, отримує свою зону відповідальності. Компанія Skoda тепер відповідатиме за Індію і Росію.
У 2017 році продажі автомобілів Skoda в Індії в порівнянні з 2016 роком збільшилися на 30%. Це зумовлено високим попитом на Skoda Rapid і кросовер Kodiaq. У 2020 році чеська компанія виведе на індійський ринок новий компактний кросовер. Подробиць про нього поки немає. Ми навіть не знаємо, як він буде називатися. Думаємо, що інформація про нього з’явиться наступного року.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас