День фінансів, 6 липня: крок на зустріч для трудових мігрантів у Польщі, відеоспостереження в столиці, IKEA все ближче — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 6 липня: крок на зустріч для трудових мігрантів у Польщі, відеоспостереження в столиці, IKEA все ближче

574
П’ятниця, 6 липня. Про турботу про українців. На вулицях, за кермом і навіть… у Польщі
Стеження на вулицях. Київрада затвердила положення про комплексну систему відеоспостереження міста. Кажуть, що ця система сприятиме попередженню дорожньо-транспортних пригод і надзвичайних ситуацій, забезпечуватиме публічну безпеку і порядок на вулицях і в громадських місцях.
За п’яне водіння – до в’язниці. Депутати за. ВРУ проголосувала за більш суворе покарання для водіїв, які сідають за кермо в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Так, у разі аварії винуватця позбавлять волі на строк від 8 до 10 років. Мінімальний штраф за водіння в нетверезому стані – 10 тисяч гривень. Якщо водій вдруге сяде за кермо п’яним, йому загрожує до 5 років в’язниці.
“Пішохідка” без кіосків. За новими правилами, на пішохідних зонах тротуару не допускається встановлення дорожнього огородження і опор; рекламних конструкцій; тимчасових споруд (торгових кіосків, павільйонів, лотків, палаток тощо); люків і дощоприймачів; сходинок сходів будівель тощо. За словами заступника міністра регіонального розвитку Лева Парцхаладзе, пішохідні зони тому і називаються пішохідними, бо призначені для пішоходів.
Схеми, за які треба взятися. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив про необхідність навести порядок у лотерейному бізнесі в Україні. “Лотерейний бізнес, який є зараз – це не бізнес, на мій погляд. Це просто тіньові схеми, і до цього ще треба добратися”, – повідомив Гройсман, виступаючи у Верховній Раді під час години запитань до уряду. За словами Володимира Гройсмана, доходи від цієї сфери повинні поповнювати український бюджет.
IKEA. По дорозі в Україну? Компанія почала набирати співробітників. Такий висновок можна зробити, виходячи з оголошення на сайті по пошуку роботи. Там сказано, що компанія IKEA шукає фахівців відділу продажів, логістики, дизайнера інтер’єру, а також менеджмент для центру підтримки клієнтів.
Все для іноземців. Чиновники Польщі роблять все, щоб скоротити дефіцит робочої сили в країні. Польське Міністерство з питань сім’ї, праці і соціальної політики офіційно опублікувало документ, який звільняє 289 професій від необхідності проводити дослідження ринку праці при працевлаштуванні іноземних громадян. Очікується, що новий порядок дозволить польським компаніям прискорити процедуру прийому трудових мігрантів на 2-3 тижні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас