Повідомлення щодо внесення змін в умови Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank) ПАТ "ПУМБ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повідомлення щодо внесення змін в умови Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank) ПАТ "ПУМБ"

Особисті фінанси
75
Повідомляємо, що з 06.08.2018 р. вступає в дію нова редакція Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank).
Ознайомитись з новою редакцією Договору та додатками до нього можна на сайті Digital Bank.
Внесені зміни не стосуються умов обслуговування у рамках Тарифних пакетів Digital Bank та спрямовані на врегулювання наступних питань:
актуалізація задля відповідності вимогам Постанови НБУ № 492 щодо надання можливості клієнту встановити дату укладення договору;
доповнення щодо організації обміну між Банком та клієнтом Заявою про приєднання (додаток 1 та 1.1 до Договору) та встановлення способу повідомлення клієнта у разі закриття рахунку;
зміна назви відділення Virtual Branch на «Центр дистанційного обслуговування клієнтів малого бізнесу»
деякі технічні правки додатків в т.ч. винесення змісту кількох додатків до основної частини договору.
Нова редакція Договору та додатків до нього вступають в дію через 30 днів з дня публікації та доступні на сайті Digital Bank (https://www.digital.pumb.ua/).
У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до Вашого персонального менеджера Центру дистанційного обслуговування клієнтів малого бізнесу (з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00):
за телефоном 0 800 503 703 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),
з використанням чату на сайті Digital Bank
або в зручний для вас час пишіть на електронну пошту OnlineBranch@fuib.com.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас