Експерти розповіли, в яких областях найбільше пропозицій сезонної зайнятості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти розповіли, в яких областях найбільше пропозицій сезонної зайнятості

Особисті фінанси
372
Станом на 1 червня цього року в Державній службі зайнятості роботодавцями було зареєстровано 86 тис. вакансій, а ще 46 тис. пропозицій роботи були отримані з інших джерел, пише Сегодня.
Найбільше сезонних вакансій з’являється там, де є різні курорти, бази відпочинку, санаторії і просто пляжі. Так, згідно зі статистикою служби зайнятості, найбільше пропозицій сезонної зайнятості в Одеській, Хмельницькій, Вінницькій, Львівській і Київській областях.
А ось в компанії HeadHunter розповіли, що, крім перерахованих вище, активно сезонні вакансії пропонують також роботодавці Дніпровської, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей.
Так, в Одеській області існує великий попит на кухарів і офіціантів з зарплатою від 4 500 до 10 тис. грн, на покоївок (заробіток від 4 до 6 тис. грн), а також на продавців і підсобних робітників, які можуть отримувати близько 4 тис. грн. У Хмельницькій області часто шукають провідників пасажирських вагонів з зарплатою в 5 500 грн.
А ось у Вінницькій області затребувані більше сільськогосподарські спеціальності, наприклад, підготовка сировини (консервів), робітник з комплексного обслуговування с/г виробництва, укладальник продуктів консервування, оператор лінії у виробництві харчової продукції.
На Львівщині шукають також провідників, правда, зарплату тут пропонують більшу – до 7600 грн, а також дорожніх (8 тис. грн) і підсобних робітників (6 тис. грн). У Київській області, за даними служби зайнятості, найбільший попит на електрогазозварників (9 000-15 000 гривень).
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас