Гройсман пропонує провести ревізію проектів, що реалізуються на Донбасі, на предмет їх необхідності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман пропонує провести ревізію проектів, що реалізуються на Донбасі, на предмет їх необхідності

Казна та Політика
222
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пропонує провести ревізію всіх реалізованих в Донецькій і Луганській областях проектів на предмет їх необхідності для більшої ефективності використання виділених коштів.
“Питання відновлення Донецької та Луганської областей вимагають системних і комплексних рішень за всіма напрямками – від підтримки соціальної сфери до відновлення підприємництва. Реалізація виключно точкових проектів повинна відходити в минуле”, – цитує прес-служба Кабінету міністрів В. Гройсмана з наради з питань реалізації проектів відновлення і розвитку Донбасу.
Прем’єр підкреслив, що даний регіон на сьогоднішній день має достатній ресурс (більш ніж 12 млрд грн), виділений за різними державними програмами та програмами допомоги, і його необхідно використовувати максимально ефективно.
Згідно з повідомленням, в цілому кількість проектів, які заплановані до реалізації або вже реалізуються в Луганській області, становить 590 проектів, у Донецькій – 1262 проекти.
Мова йде про будівництво житла, розвиток інфраструктурних об’єктів, у тому числі доріг і пропускних пунктів, капітальний ремонт шкіл, лікарень, спортивних об’єктів.
Водночас В. Гройсман зазначив, що реальний стан справ його не влаштовує, оскільки немає єдиного цілісного комплексного плану відновлення Донбасу.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас