До програми Fishka приєднався lifecell — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До програми Fishka приєднався lifecell

Особисті фінанси
93
Київ. 5 июля. — До програми лояльності Fishka приєднався ще один партнер – діджитал-оператор lifecell.
Відтепер учасники програми Fishka матимуть ще більше можливостей для накопичення та використання балів. Зокрема, клієнти отримуватимуть 5% від витрат на спілкування балами* на картку Fishka, а накопичені за покупки у партнерів чи за розрахунки бали можна використовувати на поповнення рахунку мобільного зв’язку у каталозі винагород myfishka.com
Fishka – мультипартнерська програма лояльності, учасниками якої є понад 3,9 млн клієнтів, котрі отримують приємні винагороди за свої щоденні покупки.
Маючи лише одну картку Fishka, у тому числі – платіжну картку Visa Fishka чи Mastercard Fishka від Райффайзен Банку Аваль, учасники програми можуть швидко накопичувати бали за покупки у будь-кого з партнерів програми та використовувати їх на знижки, поповнення рахунку та цінні винагороди.
  • Бали за спілкування зможуть отримувати всі абоненти з тарифними планами Абсолютна свобода S/M/L, Лайфхак, Platinum, Premium та 3G+ Свобода, які є зареєстрованими учасниками програми Fishka, у профілі яких зазначений номер lifecell з відповідним тарифом.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас