Кличко назвав остаточну дату подорожчання проїзду в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко назвав остаточну дату подорожчання проїзду в Києві

Особисті фінанси
3726
Віталій Кличко повідомив, що подорожчання проїзду в громадському транспорті відбудеться 14 липня.
Разовий проїзд коштуватиме 8 гривень, проте для тих, хто користується столичним транспортом регулярно, проїзд коштуватиме 6,50 грн в середньому, запевняє Кличко. За його словами це все одно нижче собівартості проїзду. Також Кличко наголосив, що столична влада залишає безкоштовний проїзд для пільговиків.
Міський голова пояснив, що таке непопулярне рішення треба прийняти, щоб уникнути транспортної кризи.
“Ми змушені зробити цей складний крок. Незважаючи на політичні рейтинги і спекуляції, яких навколо цього питання багато. Тому що треба бути відповідальними і чесно говорити, що інакше нам не уникнути кризи в транспортній сфері столиці”, – сказав Віталій Кличко.
Нагадаємо, раніше Кличко пояснив, чому в столиці злетіли ціни за проїзд. Так, транспорт в Києві має нормально працювати, бути безпечним і комфортним, вчасно ремонтуватися і оновлюватися.
Кличко зазначив, що підвищення ціни пов’язане з тим, що нинішня собівартість проїзду набагато вища, ніж вартість квитка. Разом з тим є необхідність розвитку та оновлення транспорту в Києві, і на все це потрібні значні кошти. Крім цього, бракує водіїв громадського транспорту, оскільки люди не хочуть йти працювати на низьку заробітну плату і змушені шукати роботу за кордоном.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас