Майбутнє озера «Небреж» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майбутнє озера «Небреж»

Особисті фінанси
101
“Патріотика на озерах” – це наступний житловий масив в продовження масивів “Молодіжний квартал” і “Патріотика”. До реалізації цього масштабного проекту забудовник готувався з 2005 року.
Будувати житло, максимально зберігаючи і поліпшуючи навколишнє природне середовище для комфортного проживання киян — одне з містобудівних завдань, що реалізуються забудовником.
Найбільш перспективний напрямок розвитку міста — південний, і саме тут ми зосередили наші зусилля.
Наша репутація вам відома — ми фінансуємо будівництво не просто будинків, а впорядкованих житлових комплексів, що максимально вписуються в природне середовище. А озера — вони були передані землекористувачу разом з землею, вони є і залишаться. Тільки зараз їх використовують для «дикого» відпочинку, але вже незабаром вони стануть облаштованими зонами культурного дозвілля і розваг.
У Києві вже багато таких місць — погляньте на стареньку Русанівку чи на нову Оболонь — чисті, затишні, зелені, з вологим повітрям, вранішніми купаннями. Житло біля води — незрівнянна перевага!
З одного боку, за 23 роки існування головної програми банку — будівництво житла за рахунок коштів населення — банк майже звик до того, що освоєння нового мікрорайону починається з протистояння. На перешкоді будівництву стоять різні люди.
Хто ці люди?
В першу чергу зацікавлені, дуже зацікавлені фізичні особи, які спочатку використовують для досягнення своїх власних цілей мешканців довколишніх будинків, пресу, інших активістів.
Потім процес підхоплюють політики — в даному випадку передвиборчі перегони вже почалися, тому будь-який привід стає щаблем для подальшого просування політичними сходами.
А тут така актуальна тема — житло і навколишня природа — а насправді занедбаний пустир з невідомим майбутнім (щодо благоустрою, призначення, утримання).
З іншого боку, 23-річний досвід фінансування будівництва житла неодноразово переконував наших інвесторів у тому, що жити в будинку біля пустиря і тішитись думкою про те, що “ми відстояли” або “ми відстоюємо” природу — безперспективно.
Це ж вашим дітям подобаються облаштовані дитячі майданчики, зелені подвір’я, а в даному випадку — мощені набережні — прогулянкові, безпечні, впорядковані, з магазинами і кав’ярнями, пляжами, спортивними майданчиками.
Найпопулярніше житло — у впорядкованих зонах (це підтвердить будь-який ріелтор). А найкомфортніше — поруч з облаштованими водоймами.
В нашому місті є приклади того, коли через поступки групі особисто зацікавлених осіб, кардинально погіршувалась якість життя багатомільйонного міста, відсунувши рівень проживання в кінець рейтингу (наприклад, недобудований міст на Райдужний масив).
Є також приклади, коли, здавалося б безперспективні, занедбані пустирі чудесним чином забудовуються, окультурюються, стають популярними і улюбленими. Саме такий шлях обирають банк і забудовник.
Банк має величезний досвід, заслуги, нагороди при реалізації інвестиційних проектів фінансування такого будівництва і за підтримки не тільки багатьох міських організацій, але й ВАШОЇ, ШАНОВНІ НАШІ ІНВЕСТОРИ, та спільно з забудовником забезпечить спорудження “Патріотики на озерах” в її затвердженому вигляді — з впорядкованими озерами, красивими берегами, затишними двориками.
Ми впевнено крокуємо в майбутнє і не сумніваємося, що “Патріотика на озерах” стане одним із найкрасивіших житлових масивів Києва!
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас