Вітаємо переможців акції "Майбутнє за месенджерами" та продовжуємо термін дії акції! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вітаємо переможців акції "Майбутнє за месенджерами" та продовжуємо термін дії акції!

Особисті фінанси
38
Ось і визначено переможців Акції «Майбутнє за месенджерами», які незабаром вже будуть витрачати свої подарунки у великій мережі супермаркетів!
Список щасливчиків наведений нижче
Вітаємо переможців акції "Майбутнє за месенджерами" та продовжуємо термін дії акції!
Дякуємо, що приєднались до нашого Чат-Боту і сподіваємось, що спілкування з ним вам сподобалось. Він і надалі завжди готовий відповісти на всі ваші питання або навіть дати пораду.
Вітаємо з перемогою!
Усіх інших закликаємо приєднатися до нашого Чат-Боту та стати частиною майбутнього разом з Банком «Глобус», адже Акцію Продовжено до 31.07.2018 року.
Усе дуже легко! Знаходите у додатку Messenger у пошуку Глобус Банк або в додатку Telegram GlobusBank_bot і ставите питання Чат-Боту. Він відповідає на всі ваші питання, а Ви отримуте подарунки – сертифікат на 100 грн. у великій мережі супермаркетів*.
Саме Ви можете стати переможцем, а можливо це будуть Ваші друзі чи знайомі!? Даємо 100%, що спілкування з нашим Чат-ботом вам буде до вподоби та на користь.
*Переможцями стають 20 учасників, які визначаються за допомогою онлайн сервісу random.org.
Ознайомитися з Офіційними правилами Акції Ви можете тут
Щоб дізнатись більш детальну інформацію як отримати подарунок – зателефонуйте до контакт-центру Банку за номером 0 800 300 392 та назвіть унікальний код, який надісланий Вам в додатку Messenger або Telegram
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас