Львівська обладміністрація за рік заощадила 100 млн грн на вивезенні твердих відходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська обладміністрація за рік заощадила 100 млн грн на вивезенні твердих відходів

Фондовий ринок
239
Львівська облдержадміністрація з липня 2017 року по липень 2018 року заощадила на вивезенні відходів зі Львова 100 млн грн.
Про це повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук.
“За цей період зі Львова вивезли 226 тонн твердих побутових відходів (ТПВ), з яких 85 тис. тонн – на полігони у Львівській області, а 141 тис. тонн – на полігони за межами Львівської області”, – розповів Н.Романчук.
За його словами, економії вдалося досягти завдяки посиленому контролю за вивезенням відходів і оптимізації маршрутів їх перевезення.
“Заощаджені кошти передали у вигляді субвенцій місцевій владі територій, які приймають ТПВ зі Львова”, – повідомив директор департаменту.
Він зазначив, що загалом Львівська міськрада перерахувала ОДА 300 млн грн за зазначений період, і 200 млн грн виплачено компаніям, які здійснюють вивезення відходів зі Львова.
За його даними, за ці 100 млн грн реалізовано понад 170 заходів, зокрема ремонт житла, вулиць, дворів, закупівлю спеціальної техніки на полігони, контейнерів для побутових відходів тощо.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас