"Антонов" забезпечить транспортування енергообладнання для нових електростанцій в Болівії - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Антонов" забезпечить транспортування енергообладнання для нових електростанцій в Болівії - ЗМІ

Казна та Політика
288
Українські “Авіалінії Антонова”, світовий оператор супертранспортника Ан-225 “Мрія” вантажопідйомністю 250 тонн, забезпечить на замовлення німецької Siemens транспортування енергообладнання загальним тоннажем близько 2 тис. тонн для споруджуваних компанією нових теплоелектростанцій у Болівії.
Як повідомило агентству “Інтерфакс-Україна” джерело на ринку авіаперевезень унікальних великогабаритних вантажів (УВГ), український оператор виконає в інтересах німецького замовника в рамках проекту 12 транспортних рейсів з Чилі до Болівії. “Перший рейс з енергообладнанням тоннажем понад 150 тонн забезпечений 27 червня, виконання контракту планується завершити протягом місяця”, – уточнило джерело.
Згідно з офіційними даними Siemens, в комплект поставки входять 14 газових турбін SGT-800, 11 парових турбін SST-400 з конденсаторами, 22 парогенератори і система управління SPPA-T3000. Енергообладнання призначене для розширення потужностей, що належать і експлуатуються болівійською Ende Andin,a теплоелектростанцією Termoelectrica del Sur, Termoelectrica de Warnes і Termoelectrica Entre Rios.
За даними німецької компанії, реалізація проекту, забезпечуваного в рамках підписаної в травні 2016 року угоди між Siemens і Ende Andina, і є частиною всеохоплюючої угоди про співпрацю між Siemens і Міністерством енергетики Болівії, дозволить збільшити генеруючі потужності Національної об’єднаної енергосистеми Болівії на 66%.
“Авіалінії Антонова” – структурний підрозділ ДП “Антонов”, один з провідних світових операторів важкого транспортного Ан-124-100 “Руслан” вантажопідйомністю 150 тонн і супертранспортника Ан-225 “Мрія” вантажопідйомністю 250 тонн. З 2006 року “Авіалінії Антонова” співпрацюють з німецьким Бундесвером за програмою НАТО SALIS (Strategic Airlift Interim Solution) щодо забезпечення стратегічних перевезень в інтересах альянсу та ЄС.

Довідка Finance.ua:

  • За рішенням уряду з 2015 року ДП “Антонов” входить в держконцерн “Укроборонпром”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас