Маркарова повідомила, коли держава має намір вийти з капіталу ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маркарова повідомила, коли держава має намір вийти з капіталу ПриватБанку

Фондовий ринок
1715
Наглядова рада Приватбанку затвердила нову стратегію розвитку, яку сьогодні підписала в. о. міністра фінансів Оксана Маркарова. В документ закладена запланована дата продажу банку.
Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.
“Ми вважаємо, що практична імплементація положень Стратегії сприятиме зміцненню сильних сторін банку та його позицій на ринку, забезпечуючи при цьому прийнятний рівень прибутковості на рівні з кращими гравцями. Гарантом імплементації затвердженої стратегії розвитку буде незалежна Наглядова рада банку”, – сказала в. о. міністра фінансів Оксана Маркарова.
У новій стратегії прописано, що в Приваті планують вийти до 2022 році на показники 8,4 млрд гривень чистого прибутку і будуть готові до того, що держава вийде з капіталу банку. Сумарний дохід для акціонера в період з 2018 по 2022 роки складе 81 млрд гривень, без урахування коштів, що ПриватБанк має намір повернути через суди.
Завдяки новій стратегії ПриватБанк планує вирішити проблеми з непрацюючими кредитами, а також оптимізувати витрати та підвищити ефективність за рахунок організаційних та управлінських змін.
Зазначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, Приват24 переміг у номінації «Найкращий інтернет-банк». Послугами сервісу користуються понад 6,3 млн осіб. За допомогою Приват24 мільйони українців поповнюють мобільні телефони, здійснюють перекази, оплачують комунальні платежі і багато іншого. Детальніше дізнавайтеся на сторінці банку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас