ТОП-5 найнадійніших автомобілів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 найнадійніших автомобілів (фото)

Технології&Авто
12642
Експерти компанії Consumer Reports зібрали новий рейтинг надійності уживаних автомобілів. Він складений за відгуками реальних водіїв, які вже мають досвід володіння тією чи іншою машиною, і оцінили всі її позитивні і негативні боки.
Мова йде виключно про поломки. Інші важливі питання, такі як витрати на паливо, комфортність і престижніст, були на другому плані.
1. Toyota Prius
ТОП-5 найнадійніших автомобілів (фото)
Поки нова модель Hyundai Ioniq Hybrid ще не набрала настільки ж величезної популярності, Toyota Prius залишається найбільш економічним «гібридом» з бензиновим двигуном. Витрата палива Prius становить 4,5 літра на 100 кілометрів, і при цьому машина залишається номером 1 в рейтингу надійності.
2. Lexus CT 200h
ТОП-5 найнадійніших автомобілів (фото)
Lexus CT 200h – далеко не найпопулярніший автомобіль, але, як найбільш доступний в модельній лінійці, він дуже привабливий завдяки економії палива. Машина спроектована на тій же основі, що і Toyota Prius попереднього покоління, і витрачає всього 5,6 літра бензину на 100 кілометрів.
3. Infiniti Q70
ТОП-5 найнадійніших автомобілів (фото)
Автомобілі Infiniti складно назвати лідерами продажів, і це незважаючи на досить високу репутацію бренду і позитивні відгуки власників. Автоексперти гідно оцінили точну керованість і відмінну силову установку.
4. Audi Q3
ТОП-5 найнадійніших автомобілів (фото)
Потужність, керованість і комфортабельність моделі можна вважати еталонними. А ось витрата палива залишає бажати кращого: 10,7 літра на 100 кілометрів. Тим не менш, з точки зору надійності, Audi Q3 – це найкращий кросовер на ринку.
5. Lexus GX
ТОП-5 найнадійніших автомобілів (фото)
Середньорозмірний кросовер Lexus GX побудований на тій самій базі, що і Toyota 4Runner, але цей автомобіль надає своєму власникові набагато більше комфорту і опцій, очікуваних від машин преміум-класу. При всьому цьому Lexus GX не розгубив свої позашляхові здібності.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас