Mastercard World Black Edition – для тих, хто цінує зміст — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard World Black Edition – для тих, хто цінує зміст

Особисті фінанси
219
А-Клуб Альфа-Банку Україна презентував нову преміальну картку – Mastercard World Black Edition, що відповідає високим вимогам клієнтів приватного банкінгу.
Головною особливістю картки Mastercard World Black Edition від А-Клубу є унікальний набір послуг та сервісів, спрямованих на підвищення комфорту під час подорожей. Окрім вже звичних для клієнтів А-Клубу доступу до бізнес-залів та послуги Fast line у столичному аеропорту «Бориспіль», страхуванню для подорожуючих, захисту від фінансових ризиків держателям картки Mastercard World Black Edition відкриються нові можливості, зокрема:
доступ до бізнес-залів Mastercard Lounge у Києві (аеропорти «Бориспіль» та «Жуляни»), доступ до бізнес-залів Mastercard Lounge у європейських столицях (Будапешті, Бухаресті, Відні, Празі, Москві, Тбілісі, Батумі та Кишеневі);
послуга Fast line у зоні прильоту терміналу D аеропорту «Бориспіль».
Приємно здивує держателів нової Mastercard World Black Edition й консьєрж-сервіс, що надається платіжною системою Mastercard та вирізняється вражаючою експертизою з організації та супроводження подорожей та вирішення будь-яких питань клієнта та його родини.
Картка Mastercard World Black Edition від А-Клубу входить до оновленого пакету послуг Club. Пакет послуг Club та нова картка враховують ключові потреби клієнтів. Серед преміальних опцій: розрахунки карткою без додаткових комісій за конвертацію, безкоштовне зняття готівки у банкоматах по всьому світу, можливість тримати кошти на поточному рахунку у п’яти різних валютах, можливість оформити додаткові преміальні платіжні картки та кредитний ліміт по картці з пільговим періодом до 55 днів.
Окрім того, з новою карткою клієнти А-Клубу отримують можливість відвідувати закриті тематичні заходи банку та кращих партнерів.
Деталі на сайті – a-club.alfabank.com.ua/
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас