«Нова пошта» відмовиться від поштоматів у відділеннях «ПриватБанку» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нова пошта» відмовиться від поштоматів у відділеннях «ПриватБанку»

Фондовий ринок
1421
У суботу, 23 червня, логістичний оператор «Нова пошта» повідомив про рішення припинити співпрацю з провайдером поштоматів у відділеннях «ПриватБанку» ТОВ «Вієней-Автолізинг» і зосередитися на розвитку власної мережі.
У компанії відмову від партнерства пояснили тим, що клієнтам «Нова пошта» не зручно, що відділення «ПриватБанку» працюють тільки до 18:00, тоді як локації з власними поштоматами компанії працюють мінімум до 21:00.
Власна мережа поштоматів «Нова пошта» в рамках зон самообслуговування «Нова Пошта» налічує 46 одиниць. У 2018-19 роках компанія планує ввести в роботу ще 1000 зон як у власній мережі, так і на зовнішніх локаціях.
Втім, на ринку існує й інша версія: відмова «Нова пошта» від співпраці з «Вієней-Автолізинг» може бути пов’язана не в останню чергу з тим, що мережу поштоматів купує конкурент.
Як виявилося, 1400 поштоматів в «ПриватБанку» купив інший український логістичний оператор Meest Express. У компанії виданню Retailers повідомили, що купують тільки поштомати, а не компанію «Вієней-Автолізинг». Угода перебуває на стадії завершення. Джерело Retailers вважає, що сума могла скласти кілька мільйонів доларів.
Він також повідомив, що компанія «Вієней-Автолізинг» пов’язана з Ігорем Коломойським, але під час націоналізації «ПриватБанку» була виведена на окрему юрособу.
«Після націоналізації учасники логістичного ринку почали отримувати пропозиції від «Вієней-Автолізинг» про продаж», – повідомило джерело. У реєстрі фізичних і юридичних осіб вказано, що компанія зареєстрована в Дніпрі, її керівником є ​​Денис Понтененко, а беніфіціари – «Асімада Елан» (Кіпр). У «Приватбанку» стверджують, що не мають стосунку до компанії «Вієней-Автолізинг».
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас