ФДМ оголосив конкурси на радників з продажу ОГХК, ОПЗ, "Електротяжмашу", "Індару", "Президент-готелю" та вугільної компанії "Краснолиманська" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ оголосив конкурси на радників з продажу ОГХК, ОПЗ, "Електротяжмашу", "Індару", "Президент-готелю" та вугільної компанії "Краснолиманська"

Фондовий ринок
190
Фонд держмайна (ФДМ) України оголосив перші шість конкурсів з відбору радників для надання послуг з підготовки до приватизації та продажу пакетів акцій для шести з 22 підприємств, схвалених урядом до приватизації в поточному році.
Згідно з оголошеннями в газеті “Відомості приватизації” в понеділок, ФДМ шукає радників для продажу 100% ПАТ “Об’єднана гірничо-хімічна компанія” (ОГХК), 70,7016% ПрАТ “Індар”, 100% ПАТ “Президент-готель” (всі три – Київ), держпідприємств “Вугільна компанія “Краснолиманська” (м.Родинське, Донецька обл.) і “Завод “Електротяжмаш” (Харків), а також 99,5667% ПАТ “Одеський припортовий завод” (ОПЗ, м.Южне, Одеська обл.).
Заявки на участь у конкурсах по “Індару”, “Президент-готелю”, ОПЗ приймаються до 20 липня включно, перші етапи конкурсів призначені на 26 липня, а другі – на 30 липня.
У випадку ОГХК, “Краснолиманської” і “Електротяжмашу” претенденти на статус радника можуть подати заявки до 23 липня, а конкурси пройдуть в два етапи 27 липня і 31 липня.
У всіх випадках фіксований розмір оплати послуг радника встановлений до 0,5% вартості активів підприємства, приведеної до частки держави в ньому, а у випадку продажу об’єкта розмір змінної частини складає до 2% від вартості проданого об’єкта приватизації, зазначається в документах.

Довідка Finance.ua

  • Наприкінці травня Кабінет міністрів опублікував перелік підприємств “великої” приватизації на 2018 рік, до якого увійшли 23 підприємства: п’ять обленерго, “Центренерго”, “Турбоатом”, Запорізький титано-магнієвий комбінат (ЗТМК) і “Сумихімпром”. З цих об’єктів раніше був відібраний радник тільки для “Центренерго”. Ним стала компанія Ernst&Young, яка 19 червня вже подала звіт про роботу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас