Audi і Airbus повідомили, де проведуть перші випробування літаючого таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi і Airbus повідомили, де проведуть перші випробування літаючого таксі

Технології&Авто
337
Компанія Audi спільно з корпорацією Airbus оголосили про старт нового проекту системи міської мобільності Urban Air Mobility в німецькому місті Інгольштадт. Про це пише EnGadget.
В рамках проекту Audi, Airbus і дизайнерська компанія Italdesign займаються розробкою літаючого автомобіля Pop.Up. Надалі об’єднання планує створити нову систему міської комунікації і представити літаюче таксі.
Концепція літаючого таксі полягає в тому, що пасажири зможуть переміщатися по місту в спеціальній капсулі за допомогою платформи з коліщатками. У разі, якщо платформа потрапить в пробку, капсула підключається до літального апарата з чотирма роторами – він і доставить пасажирів до місця призначення.
До літаючих таксі та автомобілів зараз по всьому світу спостерігається підвищений інтерес. Голландська PAL-V вже приймає попередні замовлення на перший в світі сертифікований літаючий автомобіль. А китайський виробник дронів Ehang надасть свої одномісні безпілотники владі Дубая – їх впровадження почнеться цього літа. А компанія Passenger Drone протестувала свій перший пасажирський дрон у Європі.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас