Deutsche Bank у США оштрафували на $205 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank у США оштрафували на $205 млн

Фондовий ринок
215
Причиною штрафу послужила “небезпечна і необґрунтована поведінка, що порушує закони” при валютних операціях. Зокрема, з 2007 по 2013 роки низка співробітників банку в онлайн-чатах “обмінювалися конфіденційною інформацією, обговорювали координацію торговельної діяльності та намагалися маніпулювати обмінними курсами валют”, – наголошується в заяві. Метою таких дій було “прагнення знизити конкуренцію і збільшити свій прибуток”, стверджують представники DFS.
Deutsche Bank погодився з покаранням і пообіцяв вжити заходів, щоб подібні інциденти не повторювалися. Штраф буде повністю виплачено з резервів банку, повідомив його представник.
Раніше США вже штрафували найбільший німецький банк. Так, у січні 2017 року DFS наразив Deutsche Bank на штраф у 425 млн доларів за схему “дзеркальних угод” з російськими акціями. У березні 2017 року США оштрафували Deutsche Bank на $150 млн за маніпуляції з процентними ставками. Місяцем пізніше ФРС зобов’язала Deutsche Bank виплатити 41 млн доларів за те, що банк не вжив достатніх заходів для запобігання відмиванню грошей.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас