Долар стабілізувався в парах з євро, єною, франком, знижується до решти валют G10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар стабілізувався в парах з євро, єною, франком, знижується до решти валют G10

Валюта
218
Долар США стабілізувався в парах з євро, японською єною і швейцарським франком і перейшов до зниження по відношенню до решти валют провідних розвинених країн (G10) на тлі відновлення апетиту до ризику.
Доларовий індекс агентства Bloomberg опустився на 0,2%, тоді як більш вузький доларовий індекс ICE практично не змінюється.
Євро до 16:15 мск коштував $1,1594 у порівнянні з $1,1590 на закриття попередньої сесії.
Курс долара відносно єни склав 110,09 єни проти 110,06 єни напередодні. Вартість євро до японської нацвалюти підвищилася з 127,55 єни до 127,68 єни.
О 16:30 мск на форумі Європейського центрального банку (ЄЦБ) в Сінтрі (Португалія) розпочнеться основна панельна дискусія про грошово-кредитну політику, в якій в тому числі візьмуть участь голова ЄЦБ Маріо Драгі та голова Федрезерву Джером Пауелл.
У вівторок М. Драгі пообіцяв, що ЦБ з обережністю підійде до питання про вибір часу для підйому базової процентної ставки.
Фунт піднімається до мінімуму за сім місяців в парі з доларом США на повідомленнях про те, що прем’єр-міністр Великобританії Тереза Мей шукає компромісу з керівниками Консервативної партії, незгодними з основною лінією уряду щодо Brexit.
Канадський долар дешевшає п’яту сесію поспіль у зв’язку з побоюваннями, що Північноамериканська угода про вільну торгівлю (НАФТА) припинить існування в нинішньому вигляді.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас