UKRSIBBANK вдруге провів день постачальника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK вдруге провів день постачальника

Особисті фінанси
71
Днями UKRSIBBANK BNP Paribas Group вдруге провів День постачальника.
Головною темою зустрічі стали принципи company engagement або участь банку у розвитку суспільства через реалізацію стратегії корпоративної соціальної відповідальності. Так, Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group Філіп Дюмель, зазначив важливість соціально-корпоративної відповідальності та появу нового світового актора — глобального суспільства.
У першій частині заходу директор із загальнобанківської підтримки Володимир Середа та Начальник управління закупівельної діяльності Алла Ярмоленко розповіли про основні принципи довгострокових відносин з постачальниками, які є основою будь-яких взаємовідносин: довіра, чесність, надійність, відповідальність, взаємовигідні умови, взаємний розвиток тощо.
Враховуючи, як швидко змінюється світ, орієнтований на діджитал та різну ментальність поколінь: міленіали, центеніали, наразі актуальними є питання як бізнес організації можуть впливати на розвиток молоді, як заохочувати людей з різноманітними знаннями створювати та розвивати бізнес, а також підтримувати соціальні інновації.
Саме тому була проведена панельна дискусія за участю топ-менеджменту банку та постачальників на тему «Ефективна взаємодія у світі інновацій», під час якої обговорювалося, які ініціативи ми проводимо в частині боротьби зі зміною клімату, для молоді, підприємців, суспільства та співробітників. Панельна дискусія відкрилася запитанням головного Операційного директора UKRSIBBANK BNP Paribas Group Юлії Кадуліної до аудиторії — «Які проекти з корпоративної соціальної відповідальності є в ваших компаніях?» Постачальники навели багато прикладів, які, за словами аудиторії, викликали захоплення та радість.
«День постачальника — це прекрасний захід, який ми плануємо проводити щороку, адже це не тільки можливість зустрітися із нашими стратегічними партнерами у неформальній атмосфері, подякувати їм за співпрацю, але й важливий обмін інформацією, новинами, проектами та планами на майбутнє, що дозволяє нам краще розуміти очікування один одного та вдосконалювати взаємодію, враховуючи очікування суспільства, — зазначила Алла Ярмоленко. — Адже ми прагнемо бути агентами позитивних змін та бути відповідальними за краще майбутнє світу».
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас