Кличко підписав угоду з компанією Visa для впровадження інноваційних міських проектів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко підписав угоду з компанією Visa для впровадження інноваційних міських проектів

Казна та Політика
277
Київська міська державна адміністрація підписала з компанією Visa угоду про партнерство та співробітництво. Від КМДА документ підписав мер столиці Віталій Кличко. Про це повідомляє офіційний портал київського міського Голови.
“Сьогодні ми підписуємо цю угоду про партнерство та співробітництво між компанією Visa і Київською міською державною адміністрацією. А вже завтра наші команди почнуть спільну роботу над впровадженням нових сервісів і створенням інноваційних міських проектів”, – заявив Кличко під час церемонії підписання документа.
В.о. глави регіону СНД і Південно-Східної Європи компанії Visa Дмитро Крепак зазначив, що компанія зацікавлена ​​працювати в столиці України, і розповів про напрямки діяльності, які будуть впроваджуватися в місті.
“Ми підтримуємо місто Київ у прагненні втілювати нові технології і покращувати якість життя громадян. Наша компанія має великий досвід у впровадженні великих програм в європейських столицях. Прикладом може бути Лондон. Там до 50 відсотків операцій розрахунків у транспорті відбувається безготівковим шляхом”, – зазначив Крепак.
Віталій Кличко пояснив, що столична влада підтримує перехід на електронні платежі, адже це дозволить економити час, зменшити махінації при оплаті, забезпечити прозорість і контроль за надходженнями та витратами міського бюджету. Саме тому місто виходить на новий етап розвитку інфраструктури безготівкових платежів у рамках програми Сashless Сity.
“Безготівкове місто отримує більше податкових надходжень, адже ми виводимо економіку з тіні. Ми також можемо отримувати дані, які дозволять дізнатися більше про потреби громадян і створювати ті сервіси, які їм потрібні, – сказав Кличко. – Місто без готівки – це і зменшення витрат на управління грошовими коштами. Це ефективні управлінські процеси. І найголовніше – це підвищення якості життя громадян”, – підкреслив мер.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас