Генпрокуратура відкликала позови проти боржників Приватбанку на суму 25 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура відкликала позови проти боржників Приватбанку на суму 25 млрд

Фондовий ринок
882
Генеральна прокуратора України 31 травня 2018 року відкликала відразу 5 позовних заяв, поданих відомством у Вінницький, Житомирський, Кіровоградський і Запорізький обласні господарські суди. Таким чином чиновники відмовилися від претензій до великих позичальників державного Приватбанку на загальну суму понад 25 млрд. грн.
Народний депутат Руслан Ситник, який розмістив відповідні документи на своїй сторінці Facebook, вважає, що масова відмова прокуратури судитися з боржниками може свідчити про змову. Причому не тільки між самими позичальниками і ГПУ, а й Мінфіном, а також менеджментом самого Приватбанку.
Адже подані з 20 жовтня 2016-го по 6 листопада 2017-го позови Генпрокуратура ініціювала саме через бездіяльність єдиного акціонера «Привату» – Міністерства фінансів.
«Генпрокуратура, незважаючи на бездіяльність самого банку і окремих представників Мінфіну, подає позови самостійно, на загальну суму 25 млрд грн. Перемога! – скажете ви, і не вгадаєте. Є гарна приказка – не кажи гоп, поки не перескочиш. І Генпрокуратура таки не перескочила, і вирішила відкликати всі 5 позовних заяв», – нарікає нардеп.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас