Ексклюзивні золоті зливки Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ексклюзивні золоті зливки Радабанк

Особисті фінанси
59
З усіх ста вісімнадцяти елементів періодичної таблиці золото – єдиний, який людство завжди використовувало в якості валюти. Археологічні дослідження показують, що приблизно в 5000 році до нашої ери золото та мідь стали першими металами, які відкрила людина. А у символу Au, що є позначкою золота в періодичній таблиці, досить поетичне походження, він з`явився зі старої латинської назви золота – аурум (aurum), що перекладається як «сяючий світанок» або «світло сходу сонця».
З огляду на надзвичайну рідкісність золота та його вкрай високу цінність, більшість золота, коли-небудь виявленого за всю історію, досі знаходиться в обороті. Це означає, що близько 70% актуального зараз золота було знайдено за останні 100 років.
РАДАБАНК пропонує Вам долучитися до інвестування в золото – найактуальнішої валюти всіх часів. У відділеннях Радабанк Ви можете придбати ексклюзивні золоті зливки виробництва австралійського монетного двору. Монетний двір в місті Перт є єдиним виробником найпопулярнішої у світі інвестиційної програми золотих і срібних зливків.
А ПАТ «АБ «Радабанк» – єдиний офіційний постачальник австралійського золота в Україні.
Золото завжди було та буде синонімом розкішного життя, багатства та влади.
З питань покупки та наявності золотих злитків у відділеннях Радабанк, телефонуйте 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас