Історичний особняк у центрі Рима продається за криптовалюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Історичний особняк у центрі Рима продається за криптовалюти

Нерухомість
258
Компанія Hilton & Hyland виставила на продаж історичний особняк, розташований у центрі Рима, площею 17000 квадратних футів приблизно за 42 мільйони доларів.
Згідно з TMZ, будинок буде проданий з аукціону за криптовалюту, і це створює новий прецедент.
Особняк, побудований в 16 столітті, називається Palazzetto і був створений за проектом легендарного архітектора і скульптора Джакомо Делла Порта, який також відомий тим, що брав участь у колабораціях з Мікеланджело. В особняку 5 поверхів, 11 спалень, 15 ванних кімнат і три кухні.
У Palazzetto також є сучасний тренажерний зал, спа-центр, кінотеатр і кімната для розваг.
Будинок збираються продати за криптовалюту, однак учасники аукціону також зможуть пропонувати свої ставки в фіатних грошах.
У Нью-Йорку, недалеко від п’ятої авеню виставлено на продаж шестиповерховий особняк, який також можна придбати за криптовалюти: Bitcoin, Ethereum або Ripple. Цей особняк оцінюється приблизно в 40 мільйонів доларів.
У лютому цього року в Вашингтоні, Coloma River Capital і Alex Venditti Group of Coldwell Banker Residential Brokerage почали приймати до оплати біткойни за 4 нові елітні об’єкти нерухомості в St. James Place Condos.
Найбільший забудовник Ірландії цього року також почав приймати до оплати біткойни за нові об’єкти нерухомості, а керуючий директор компанії прокоментував це так: “Біткойн – це інноваційний новий спосіб оплати і, по суті, новий вид грошей. Він дуже схожий на операції з готівкою. Цього року популярність біткойна в усьому світі значно зросла, і наше рішення про прийом оплати в біткойнах відображає нашу готовність реагувати на зміни на ринку”.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас