ТОП-5 автомобілів, які користуються загальною повагою на дорозі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 автомобілів, які користуються загальною повагою на дорозі

Технології&Авто
7455
Зараз потік машин перетворився на одну загальну масу. Безліч знеособлених марок і моделей не привертають абсолютно ніякої уваги. Навіть колишні гіганти зрівнялися в візуальному ефекті з новоявленими бестселерами.
Але є машини, появу яких не помітити нереально. І ці автомобілі досі здатні викликати трепетання і повагу сусідів по потоку.
5. BMW 5-Series E34
Чи не найпопулярніша машина 90-х.
4. Jeep Grand Cherokee ZJ
Ще одна дуже популярна в певних колах машина з 90-х. Брутальний, приголомшлива прохідність і виносливість. Єдиний недолік – велика витрата.
3. Toyota Land Cruiser 100
«Крузак» був не менш популярний. Багато в чому завдяки тому, що машина дає можливість швидкої посадки-висадки, що в деяких ситуаціях рятувало життя. А ще феноменальна надійність і приголомшлива прохідність, що важливо.
2. Mercedes-Benz S600 W140
Легендарний «шестисотий» всім своїм виглядом демонстрував статус, багатство і владу господаря. Крім того, в машині було досить топове на той час оснащення, яке дозволяло вирішувати багато питань сидячи в кабінеті на колесах. Рівень комфорту, з яким їздить цей крейсер, досі заворожує.
1. Mercedes-Benz Gelandewagen
Хто точно заслуговує на беззастережне перше місце, так це «Гелік». Машина дає все, що потрібно: динаміку, прохідність, надійність і вигляд. З ефектом від «кубика» складно змагатися.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас