Студенти Української Академії Лідерства побували у Райффайзен Банку Аваль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Студенти Української Академії Лідерства побували у Райффайзен Банку Аваль

Особисті фінанси
30
Київ. 15 червня. — Студенти Української Академії Лідерства відвідали один із офісів Райффайзен Банку Аваль у Києві та обмінялися досвідом експедиції до країн ЄС та Швейцарії з поважними гостями – Надзвичайним і Повноважним Послом Австрії в Україні Герміне Поппеллер, Головою Представництва Європейського Союзу Хюгом Мінгареллі, Надзвичайним і Повноважним Послом Чехії Радеком Матулою, Консулом і Радником Посольства Бельгії Гвідо Граувельсом.
Студенти підготували надзвичайну цікаву розповідь про свої враження і досвід, про їхню культурну дипломатію і акції, організовані під час поїздки.
Голова правління Райффазен Банку Аваль Володимир Лавренчук та заступник голови правління Оксана Шевченко презентували гостям банк, поділилися інсайтами про діджиталізацію, розповіли про банківські сервіси, а також майбутні тренди.
У неформальній обстановці студенти розповідали про свої плани, проекти та ініціативи, які впроваджуються та позитивно вливають на розвиток нашої країни.
Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Більше інформації – на сайті http://www.ual.org.ua
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас